Το... χάος του 2020 μέσα από νέα emojis

Το... χάος του 2020 μέσα από νέα emojis

To Unicode Consortium ενέκρινε 217 νέα emojis, τα οποία θα φτάσουν στις συσκευές, σταδιακά.

To Unicode Consortium ενέκρινε 217 νέα emojis, τα οποία θα φτάσουν στις συσκευές, σταδιακά, μέσα στο 2021.

Από αυτά, τα 210 είναι παραλλαγές αποχρώσεων δέρματος, αλλά επτά είναι ολοκαίνουργια.

Ανάμεσα στα καινούργια, το emoji «στα σύννεφα», το emoji «που εκπνέει» και το emoji «με ελικοειδή μάτια» αποτελούν αναπαραστάσεις της εξάντλησης και σύγχυσης που χαρακτηρίζει το 2020.

Emoji

Χαρακτηριστικό είναι πως στο emoji με «τα ελικοειδή μάτια» περιλαμβάνονται στις λέξεις- κλειδιά τα «trouble» και «whoa».

Το συγκεκριμένο emoji επιλύει ένα ζήτημα το οποίο εδώ και καιρό ταλαιπωρεί την κοινότητα των χρηστών: οι περισσότεροι από αυτούς που πωλούν emojis δείχνουν το σημείο στίξης «?» στη θέση των ματιών και άλλοι δείχνουν σπείρες.

Με το καινούργιο emoji, όλοι οι πωλητές θα δείχνουν το ήδη υπάρχον emoji με «X» στη θέση των ματιών. Και το καινούργιο, με ελικοειδή μάτια.

Emoji

Επιπλέον, προστίθεται μια καρδιά με επίδεσμο (σε διαδικασία αποθεραπείας), μια καρδιά που έχει πάρει φωτιά, ένα πρόσωπο και μια γυναίκα με γενειάδα, συμπληρώνοντας το updade για τη version 13.1.

Παράλληλα, η Emojipedia δημοσιοποίησε τις πλέον πρόσφατες εικόνες για αυτό το σετ για να δείξει πώς θεωρούν ότι θα – ή, πρέπει να – φαίνονται αυτά τα emojis.
 

Πηγή: lifo.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ