Η Αμάλ Κλούνεϊ αποκαλύπτει τι έμαθε στα δίδυμα ο μπαμπάς τους

Η Αμάλ Κλούνεϊ αποκαλύπτει τι έμαθε στα δίδυμα ο μπαμπάς τους

Η Ella και ο Alexander είναι 4 ετών πια, μεγάλωσαν!

Το 2017, ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood όχι μόνο είχε παντρευτεί, αλλά θα γινόταν και μπαμπάς σε δύο υπέροχα παιδάκια. Μητέρα τους; Η γοητευτική νομικός Αμάλ Κλούνεϊ.

Η καραντίνα που βίωσε όλος ο πλανήτης λόγω της πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια επηρέασαν τους δυο διάσημους γονείς που όμως βρήκαν τρόπο να απασχολούν τα δίδυμά τους.

Το βράδυ της Κυριακής (3/10) ο George Clooney συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας The Tender Bar, την οποία και σκηνοθέτησε.

Ενώ βρισκόταν στο κόκκινο χαλί, ο 60χρονος ηθοποιός/σκηνοθέτης και η 43χρονη δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων αποκάλυψαν πώς ήταν η ζωή με τα τετράχρονα δίδυμα τους, τον Alexander και την Ella, ενώ ήταν όλοι σε καραντίνα κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Ήταν καλά. Αισθάνεσαι τόσο άσχημα για τον κόσμο και για όλα αυτά, ξέρεις… », ανέφερε αρχικά ο σταρ στο Entertainment Tonight.

«Αλλά τα παιδιά μας είναι 4 τώρα και ήταν δυόμισι όταν ξεκίνησε όλο αυτό.
Οπότε καταλαβαίνεις, δεν έχασαν και πολλά από τον έξω κόσμο. Δεν χρειάστηκε να τους μάθω τριγωνομετρία στο σπίτι».

Η Amal στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο George ήταν ένας «σπουδαίος» δάσκαλος για τα δίδυμα τους, αλλά του βγήκε πολύ έντονα η πλευρά του…κατεργάρη.

Τότε ο George Clooney πρόσθεσε: «Λοιπόν, νομίζω ότι αυτά μπορούν πραγματικά να αποδώσουν με την πάροδο του χρόνου».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ