Η πρώην του Νεϊμάρ έριξε την Λαμποργκίνι της στην πισίνα
Γλίστρησαν τα 12ποντά της, δεν φρέναρε ποτέ και έτσι βρέθηκε στην πισίνα μαζί με την Λαμποργκίνι της
Αυτή και αν είναι είδηση, να έχεις Λαμποργκίνι και να τη ρίχνεις μέσα στην πισίνα. Το απίστευτο περιστατικό είναι αληθινό και συνέβη στην πρώην σύντροφο του Νεϊμάρ.
Η σεξοβόμβα και μοντέλο του Playboy Σοράγια Βούτσελιτς έριξε το πολυτελές αυτοκίνητό της μέσα στην πισίνα . Το ατύχημα συνέβη όταν φορούσε τα δωδεκάποντά της και δεν κατάφερε να φρενάρει εγκαίρως με αποτέλεσμα να βρεθεί και ίδια με το αμάξι της μέσα σε πισίνα.
Η Σοράγια το παραδέχτηκε μάλιστα μόνη της σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.
Στο βίντεο που ανέβασε η Σοράγια Βούτσελιτς διακρίνεται η μπλε Λαμποργκίνι μετά την ανάσυρσή της από την πισίνα.
Στη σχετική λεζάντα η καλλονή που έκανε διακοπές στις Κάννες ανέφερε: «Όταν τα ψηλοτάκουνά σου γλιστρούν απ’ τα φρένα η Λαμποργκίνι καταλήγει στην πισίνα».
- Συνταγή για cheesecake σοκολάτα-μπανάνα από τον Γιώργο Πορφύρη
- Τι θα περιλαμβάνει το τεύχος της βρετανικής Vogue που επιμελήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ
- Ποια ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Πριγκίπισσα Diana μετά το διαζύγιό της με τον Κάρολο;