Η πρώτη ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τη νέα εκπομπή της στο MEGA

Η πρώτη ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη για τη νέα εκπομπή της στο MEGA

Παρουσιάζει τους συνεργάτες της στην εκπομπή.

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στην πρωινή ζώνη μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Μετά την επίσημη ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, η παρουσιάστρια, έκανε την πρώτη της ανάρτηση και...παρουσιάζει τους συνεργάτες της στην εκπομπή.

"Δεν ξέρετε τι χαρά έχω… σήμερα κάναμε τη φωτογράφιση για τη νέα σεζόν στο MEGA … με τα απρόοπτα της, ( θα τα κρατήσω μυστικά) αλλά να, οι πρώτες φωτογραφίες από τα μαγικά χέρια του Τάσου Βρεττού! Μπορεί ακόμα να μην έχουμε φωτογραφίες με την dream team, αλλά σύντομα θα έρθουν κ αυτές! Κ την αποκαλω dream team όχι αλαζονικά αλλά γιατί είναι όντως η ομάδα των ονείρων μου! Είναι σπουδαίο πράγμα να συν εργάζεσαι με ανθρώπους που ήθελες πάντα να συνεργαστείς κ δεν σε υποχρέωσαν να το κάνεις. Κ είμαι πολύ τυχερή γιατί φέτος θα λέμε κάθε μέρα μια ΜEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ, παρέα με ανθρώπους που όχι απλά εκτιμώ αλλά ΓΟΥΣΤΑΡΩ με τη καρδιά μου" αναφέρει η Ελεονώρα Μελέτη.

Για τον Κώστα Τσουρό αναφέρει: "Ένα όνομα πολλές ιστορίες! Ιστορίες που μας έχει διηγηθεί ο ίδιος μέσα από την πολυετή πείρα κ παρουσία του στην τηλεόραση κ τα δημοσιογραφικά γραφεία, αλλά κ ιστορίες δικές μας, προσωπικές, με γέλιο (και κλάματα) εξομολογήσεις, κ διακοπές στη Σκιάθο. Κ αν θέλω κάτι να πω στον Κώστα είναι το εξής: κώωωωσταααα…. Ελααααα θα καααααάνουμε μπανααααάανα! ( κάτι δικά μας)"
Για τη Φλορίντα Πετρουτσέλι γράφει: "Ένα κορίτσι που γνώρισα το 2008 όταν πήγα στο star κ μαζί, παρέα με τα υπόλοιπα τρελόπαιδα, ανοίξαμε την εναλλακτική πολύ πρωινή ζώνη, με μια εκπομπή που έγραψε τη δίκη της ιστορία στους πίνακες της τηλεθέασης. Από τότε κέρδισα μια πολύ καλή συνεργάτιδα, που μετατράπηκε σε φίλη κ με τα χρόνια πια είμαστε οικογένεια, κ … συνέταιροι. TANTO ιταλιδάκι μου".
Για τον Θανάση Πάτρα σημειώνει ότι γνωρίζονται χρόνια και αναφέρει: "Υπάρχει μια αλληλοεκτίμηση που θα είχε οδηγήσει νωρίτερα σε συνεργασία αλλά πέρα από την πανδημία του COVID υπάρχει κ η πανδημία της «ξερολίασης» από «ειδήμονες» γιαλαντζί της tv! Ευτυχώς φέτος θ ακούμε κ στην τηλεόραση όλα τα ωραία που έλεγε πάντα έξω από τα δόντια τα τελευταία χρόνια στο ραδιόφωνο!"

"Πετάω από τη χαρά μου, και περιμένω πως και πως να ξεκινήσουμε! Βεβαίως ΔΕΝ θα είμαστε μόνοι αλλά με μια δυνατή ομάδα από τους καλύτερους στο ρεπορτάζ και τα ωραία μας που θα σας συστήσω σιγά σιγά με το καιρό!" γράφει η παρουσιάστρια.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ