LIFESTYLE

Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με αφορμή τη γιορτή της μητέρας

«Λείπεις μανούλα… Πολύ και πάντα» έγραψε στο Instagram

Η συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με αφορμή τη γιορτή της μητέρας

Μόνη περνάει τη φετινή Γιορτή της Μητέρας η Ιωάννα Τούνη, καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από τα Instagram Stories της, δεν είχε στο πλευρό της τον γιο της, ενώ έκανε και μια αναφορά στη δική της μητέρα, που έφυγε από τη ζωή το 2021.

Η influencer ανέβασε από το πρωί της Κυριακής μηνύματα και στιγμιότυπα, ευχόμενη «χρόνια πολλά» στις μητέρες και αναφερόμενη με ειλικρίνεια στη δική της κατάσταση:

«Γιορτάζω και εγώ ως μανούλα σήμερα… Το παιδάκι μου, δυστυχώς, είναι Αθήνα με τον μπαμπά του. Πολύ θα ήθελα να τον είχα εδώ να χοροπηδάει πάνω στο κεφάλι μου. Σύντομα η αντάμωση. Προς το παρόν, βιντεοκλήσεις».

Image
Ιωάννα Τούνη
Photo Credits: @instagram

Αργότερα, δημοσίευσε και μια παλαιότερη φωτογραφία με την μητέρα της, γράφοντας:

«Λείπεις μανούλα… Πολύ και πάντα».

Image
Ιωάννα Τούνη
Photo Credits: @instagram

Η Ιωάννα Τούνη είχε πάντα στενή σχέση με τη μητέρα της και δεν είναι η πρώτη φορά που την τιμά μέσα από δημόσιες αναρτήσεις.

 

Πηγή:enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση