Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απαντά για τα αρνητικά σχόλια μετά τις διακοπές στη Χαβάη

Τι λέει σε συνέντευξή της

Στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στα social media, με αφορμή τις διακοπές που έκανε στη Χαβάη απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Nitro και τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η εκπομπή μετά που έκανες, η απογευματινή, το Pop Up, και έκανε μέτρια νούμερα, σε χάλασε; Μπήκες στο τριπάκι με τα νούμερα, όπως όλοι μας;

Καθόλου δε με χάλασε. Δε με ενδιέφερε ποτέ που έγραφαν τι έκανα ή πού είμαι και τι κάνω. Δε με ενδιαφέρει τι γράφουν.

Εγώ μετά από τόσα χρόνια δεν το είχα καταφέρει αυτό που λες. Παθαίνω ένα ταράκουλο.

Να μην περνάς. Εγώ είμαι στα καλύτερα μου χρόνια, έχω μια ζωή και την περνάω όπως και τόσοι άλλοι με κορονοϊό, με πόλεμο, με λάθος νούμερα…Και χωρίς γκόμενο θα σου πω εγώ. Ε όχι! Είναι ζωή αυτή,  να κάθομαι και να σκάω για το τι λένε; Θέλω να ζήσω καλά και να κάνω την οικογένεια μου. Δε με νοιάζει κάτι άλλο.

Βλέπεις και στα social media που θα πάει κάποιος επώνυμος ή γνωστός (δε μιλάω μόνο για σένα) σε ένα καλό εστιατόριο να φάει ή θα πάει μια καλλίπυγος δεσποινίς όπως εσύ, στη Χαβάη, και θα της γράφουν από κάτω «εμείς εδώ πεθαίνουμε, εμείς εδώ έχουμε κορωνοϊό, έχει πόλεμο κι εσύ γλεντάς σε διακοπές και μπουζούκια ή στα χιόνια..;». Κι αυτός που το γράφει μπορεί εκείνη τη στιγμή να είναι στα μπουζούκια. Αυτό πώς το βρίσκεις;

Ναι, τι θα κάνουμε; Θα σταματήσουμε τη ζωή μας; Είναι μια συνθήκη που πάντα τη ζούσαμε και λόγω του διαδικτύου τη ζούμε πια όλοι μαζί, λες και γνωριζόμαστε. Θα κρίνει κάποιος κάποιον γιατί ξύπνησε το πρωί και αποφάσισε να κάνει κακό. Αυτό είναι πρόβλημα αυτουνού, πρέπει να πάει σε ψυχολόγο να τον κοιτάξει.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ