Ιωάννα Μαλέσκου: Η εξομολόγηση για την εμμονικό θαυμαστή στην Κρήτη

Ιωάννα Μαλέσκου: Η εξομολόγηση για την εμμονικό θαυμαστή στην Κρήτη
Newsroom
Newsroom

“Επεδίωκε συναντήσεις στον χώρο εργασίας μου”

Έναν εμμονικό θαυμαστή είχε τα τελευταία χρόνια η Άννα Κορακάκη, ο οποίος είχε γίνει η σκιά της και έφτασε στο σημείο το καλοκαίρι του 2021 να κάψει το αυτοκίνητο του συντρόφου της.

Με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε η Ολυμπιονίκης, η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή “Love it” θυμήθηκε τον δικό της stalker, ο οποίος την “βομβάρδιζε” με μηνύματα όσο βρισκόταν στην Κρήτη.

Ιωάννα Μαλέσκου - Η προσωπική εμπειρία με έναν "stalker" στην Κρήτη
 

«Με αφορμή αυτό έχω κάτι light το οποίο μπορώ να θυμηθώ στην Κρήτη από άνθρωπο που ξεκίνησε μέσα από τα social media και μέσα από επιστολές να εκφράζει τον θαυμασμό του μέχρι που έφτασε στο σημείο να επιδιώκει συναντήσεις στον χώρο εργασίας. Ευτυχώς δεν γνώριζε που μένω γιατί αυτό είναι τραγικό και τραβηγμένο.

Εκεί κατάλαβα πως είχε πλάσει μια εικόνα για εμένα μέσα από την εκπομπή, μέσα από το μπρίο που έβγαζα στην εκπομπή που παρουσίαζα, ο οποίος υπέγραφε ως ο άνθρωπός μου. Μάλλον για να το αντιστρέψω ήμουν η γυναίκα της ζωής του. Με βομβάρδιζε και στα social media εκεί μπήκα και εγώ στη διαδικασία, όμως δεν είναι απλό, είναι ένα επαναλαμβανόμενο περιστατικό, γιατί όσο άκακος και να φαίνεται κάποιος, δεν μπορείς να ξέρεις μέχρι που είναι ικανός να φτάσει.

Αυτό το λέω γιατί εγώ κινήθηκα με όλα αυτά που μπορείτε να φανταστείτε. Αστυνομία, τις διαδικασίες αυτές, διαδικτυακά και αυτά τα μέτρα που μπορώ να λάβω και δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα σε σημείο να πρέπει να προστατεύσω τον εαυτό μου. Αυτά είναι λεπτές κόκκινες γραμμές», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε την εξομολόγηση της Ιωάννας Μαλέσκου στο ακόλουθο βίντεο:

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ