Καίτη Γαρμπή για την απιστία: «Δεν θα έχανα ποτέ έναν πολύτιμο άνθρωπο, όπως τον Διονύση Σχοινά για ένα ατόπημα»

Newsroom
Newsroom

«Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα» είπε χαρακτηριστικά για τον σύζυγό της

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Καίτη Γαρμπή και αναφέρθηκε στο J2US, αλλά και τον γάμο της με τον Διονύση Σχοινά.

Η τραγουδίστρια που παρακολούθησε φέτος το κοινό στην κριτική επιτροπή του σόου του Νίκου Κοκλώνη, J2US ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί ξανά σύντομα στην τηλεόραση, καθώς δεν της αρέσει να εκτίθεται.

«Θα αργήσετε να με ξαναδείτε. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, δεν μπορώ να απασχολώ τον κόσμο συνέχεια, τη μια για τη δουλειά μου, την άλλη για τα προσωπικά μου, για το παιδί. Δεν μπορώ», δήλωσε.

 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Διονύση Σχοινά και το πώς θα αντιμετώπιζε μια απιστία. «Είμαστε 25 χρόνια μαζί. Εκτιμάμε και οι δύο βαθιά την προσωπική μας ελευθερία. Δηλαδή είμαστε μαζί, αλλά ουέ και αλίμονο αν ο καθένας δεν είχε τον χρόνο του και την ελευθερία του. Αν ήμασταν 24 ώρες μαζί, θα υπήρχε σύγκρουση», δήλωσε.

 

«Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Κανείς δεν ξέρει όμως και κανείς δεν θέλει να μάθει κιόλας. Εγώ τον άντρα μου τον αγαπάω, τον λατρεύω και δεν θα έχανα ποτέ έναν πολύτιμο άνθρωπο, όπως τον Διονύση, για ένα του ατόπημα. Εκτός αν ήθελε να φύγει ο ίδιος», είπε χαρακτηριστικά. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ