Κατερίνα Ζαρίφη: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι η πιο "επαγγελματίας" της ελληνικής τηλεόρασης»

Newsroom
Newsroom

Όσα δήλωσε για τη συνεργασία της με την παρουσιάστρια, αλλά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για τον μειωμένο χρόνο που έχει στην εκπομπή της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη αναφέρθηκε αρχικά, στην περίοδο που η ίδια συνεργαζόταν με την παρουσιάστρια.

«Υπήρχαν εποχές που δεν ήμασταν στα καλύτερά μας με την Ελένη. Αλλά είχαν τύχει κι εποχές που ήμασταν στα καλύτερά μας κι έβγαινα για 5 λεπτά. Μπορεί και να θέλει περισσότερο χρόνο ο Δημήτρης», είπε αρχικά.

«Δεν ξέρω τι συμφωνία έχει κάνει, πολλές φορές παίζουν αυτά. Αν ήταν "στην απ'έξω", νομίζω ότι δεν θα φαινόταν καθόλου. Η Ελένη είναι ένας μετρημένος επαγγελματίας. Η πιο επαγγελματίας της ελληνικής τηλεόρασης με τη μεγαλύτερη διάρκεια», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η παρουσιάστρια είναι εκείνη που τοποθετεί τα πιόνια σε μια εκπομπή, είτε είναι άδικο, είτε δίκαιο.

«Ηγείται μιας εκπομπής που λέγεται "Ελένη". Είσαι ο κεντρικός και καλώς ή κακώς, εσύ τοποθετείς τα πιόνια. Για κάποιους θα φανεί άδικο και για κάποιους άλλους, δίκαιο. Δεν ξέρω τι παρασκήνιο έχει παίξει, οπότε δεν μπορώ να πω σίγουρα τι έχει συμβεί. Βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην τηρήσει ο Δημήτρης συμβόλαιο. Από τη στιγμή που συμφωνεί κάτι, το πάει μέχρι τέλους. Ούτε θεωρώ ποτέ ότι ο Δημήτρης θα ήταν ο άνθρωπος που θα έπαιρνε τηλέφωνο να πει δεν λες ότι θα είμαι εκεί; Δεν είναι τέτοιος τύπος», είπε κλείνοντας.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ