LIFESTYLE

Klavdia: «Δεν έχω ακόμα συνειδητοποιήσει ότι ήμουν στην Eurovision»

Η 22χρονη μίλησε για όλους και όλα, σχολίασε την εμπειρία της στον διαγωνισμό, το ομαδικό πνεύμα που υπήρχε στην ελληνική αποστολή, τι είπε στον Φωκά Ευαγγελινό πριν τον τελικό, ενώ αποκάλυψε και το κόλπο που έκανε επάνω στη σκηνή με την αλλαγή του φορέματος.

Κλαυδία

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον θρίαμβό της στη Eurovision 2025 και την 6η θέση, παραχώρησε στην ΕΡΤ η Κλαυδία.

Η 22χρονη μίλησε για όλους και όλα, σχολίασε την εμπειρία της στον διαγωνισμό, το ομαδικό πνεύμα που υπήρχε στην ελληνική αποστολή, τι είπε στον Φωκά Ευαγγελινό πριν τον τελικό, ενώ αποκάλυψε και το κόλπο που έκανε επάνω στη σκηνή με την αλλαγή του φορέματος.

«Δεν έχω ακόμα συνειδητοποιήσει ότι ήμουν στην Eurovision, για εμένα ήταν κάτι πολύ μεγάλο», είπε αρχικά η Κλαυδία για τη συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό.

Glomex Video

Το κόλπο με το φόρεμα στη σκηνή της Eurovision

Εκτός από την συγκλονιστική της ερμηνεία και την κρυστάλλινη φωνή της, αυτό που επίσης συζητήθηκε αρκετά ήταν το τέχνασμα με το φόρεμα και το πώς σε μια στιγμή το μαύρο φόρεμα που φορούσε κατά την διάρκεια του τραγουδιού, άλλαζε σε λευκό στα τελευταία δευτερόλεπτα του act.

«Η ιδέα με την αλλαγή του φορέματος ήταν του Φωκά Ευαγγελινού. Κάναμε προσευχές να πετύχει. Του έλεγα "Φωκά μου αρέσει πολύ η ιδέα, θέλω να πετύχει"», τόνισε αρχικά.

Glomex Video

Συνεχίζοντας για το πώς ακριβώς έγινε η αλλαγή του φορέματος η Κλαυδία είπε: «Τα μανίκια είναι ανοιχτά. Το φόρεμα έχει ένα μεγάλο σκρατς. Με το χέρι που κρατάω το μικρόφωνο βγάζω το ένα μανίκι, μετά αλλάζω χέρι το μικρόφωνο και βγάζω και το άλλο μανίκι».

«Φοβόμουν μην φρικάρω στη σκηνή»

Για το πώς κατάφερε να διαχειριστεί το άγχος της και να αντεπεξέλθει στην πίεση της Eurovision η Κλαυδία ανέφερε πως αρχικά φοβόταν μην φρικάρει στη σκηνή, αλλά τελικά έγινε το εντελώς αντίθετο.

«Επεξεργάστηκα τη σκήνη, την ένιωσα και όταν ανέβηκα είπα πως το συναίσθημα ήταν απίστευτο», ανέφερε.

 

«Η Αστερομάτα κατάφερε να μπει στις καρδιές των ανθρώπων»

Για το νόημα του τραγουδιού της και την απήχηση που έχει, η Klavdia δήλωσε: «Δεν ένιωθα κάποιο βάρος. Εγώ ξέρω ότι θέλω να μιλάω για την αλήθεια μου και να την τραγουδάω. Είναι σημαντικό ο κόσμος να ταυτίζεται με ένα κομμάτι. Αυτό το τραγούδι μπήκε στην καρδιά πολλών Ελλήνων, γιατί όλοι έχουμε μία ιστορία. Δυστυχώς, το κομμάτι ήταν επίκαιρο, μακάρι να μην ήταν».

Glomex Video

Αναφορικά με τις στοιχηματικές εταιρείες και όσους την αμφισβητούσαν και πίστευαν πως το τραγούδι δεν θα πάει καλά η ίδια σχολίασε: «Ήταν υγιές που η κορύφωση έγινε σταδιακά. Υπήρξε χτίσιμο. Παρακολουθούσαμε τα στοιχήματα, που όπως είδατε δεν είχαν καμία σημασία. Πριν βγω στη σκηνή διάβαζα μηνύματα».

Πηγή:newsbomb.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση