Κόλλησαν 40.000 κέρματα σε αυτοκίνητο

Για να... αυξήσουν την αξία του

Viral έχει γίνει το βίντεο δύο κωμικών από την Αυστραλία, γνωστών για τις φάρσες τους, στο οποίο βλέπουμε να έχουν καλύψει ένα ολόκληρο αυτοκίνητο με… κέρματα!

Το αυτοκίνητο που κυκλοφορούσε στους δρόμους του Μπρισμπέιν, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε τα βλέμματα των κατοίκων, οι οποίοι άρχισαν να αναρωτιούνται περί τίνος πρόκειται. Τελικά αποδείχθηκε, ότι πίσω από αυτό, κρύβονται οι δυο φίλοι Michael Broekhuyse και Marty Sokolinski, οι οποίοι κόλλησαν πάνω στο αυτοκίνητο, χιλιάδες κέρματα των πέντε λεπτών. Μάλιστα, το αυτοκίνητο Holden Astra, ανήκει στον Michael Broekhuyse.

Η αξία του αυτοκινήτου αυξήθηκε από 500 δολ. σε 3.000 δολ. όπως υποστηρίζουν
Αφού ανακάλυψαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε αξία στην προηγούμενη κατάσταση, αποφάσισαν να... ρίξουν κάποια χρήματα σε αυτό. Ζήτησαν τη βοήθεια φίλων για να κολλήσουν 40.000 κέρματα στο αυτοκίνητο και να μάθουν αν τα κέρματα αξίας 2.000 δολ. θα προσέθεταν κάτι στην αξία του.Το αυτοκίνητο καλύφθηκε με 40.000 νομίσματα
«Ξέρεις τι λένε, πρέπει να ξοδέψεις χρήματα για να βγάλεις λεφτά», εξηγεί ο Broekhuyse σε ένα πρόσφατο βίντεο που τράβηξε ενώ κολλούσαν κέρματα στο αυτοκίνητο.

Οι κωμικοί χρειάστηκαν τη βοήθεια των φίλων τους για να κολλήσουν τα χιλιάδες νομίσματα
Το βίντεο τελειώνει με τους δυο τους να καυχιουνται ότι έχουν αυξήσει την αξία του αυτοκινήτου από 500 δολ. σε 3.000 δολ

Αυτοκίνητο κέρματα

 

Αυτοκίνητο κέρματα

Πηγή: iefimerida.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ