Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Τι είπε για τις φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Οι δυο τους συνεργάζονται φέτος

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου συνεργάζεται με την Δέσποινα Βανδή αυτό το διάστημα, πραγματοποιώντας εμφανίσεις με την τραγουδίστρια στην Κύπρο. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του “Πρω1νού” για τον χωρισμό της καλής του φίλης, ενώ σχολίασε και τις φωτογραφίες της με τον Βασίλη Μπισμπίκη που είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της στους φίλους της και στους στενούς της συνεργάτες και ήταν πολύ όμορφη και γλυκιά αυτή η κίνηση προς εμάς.

Το αντιμετώπισε πολύ θαρραλέα όλο το πράγμα», ανέφερε ο  Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Δεν μου έχει μιλήσει ακόμη η Δέσποινα Βανδή

Αναφορικά με τις φωτογραφίες της Δέσποινα Βανδής με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου σχολίασε ότι «είμαι ένας άνθρωπος πάρα πολύ διακριτικός. Δεν μου έχει μιλήσει ακόμη και δεν της μίλησα γι΄αυτό κι εγώ».

Και πρόσθεσε: «Αν νιώσει κάποιος την ανάγκη να το πει, αν ισχύει που πιθανολογούμενα ισχύει, εφόσον έχουμε δει και πράγματα, όταν μου μιλήσει και μου δώσει το δικαίωμα να μιλήσω. Αλλά τώρα δεν μου έχει μιλήσει καν, τότε ναι, θα σας πω.

«Λαμπερή όμορφη και ανανεωμένη, ένιωθε από τον Ιούλιο μπορώ να πω,  απ’ όταν ξεκινούσαμε. Είχε έναν αέρα ελευθερίας, τώρα συνεχίζει να τον έχει», κατέληξε ο γνωστός τραγουδιστής.

Όσο για τη δήλωσή του όπου χρησιμοποιώντας τον γνωστό στίχο είπε ότι η Δέσποινα «αγαπάει τα λάθος άτομα», ο ίδιος ανέφερε: «Μην το συνεχίσουμε αυτό. Ήταν μια πλάκα με τον στίχο».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ