Λάκης Παπαδόπουλος: Η εξομολόγηση για το αιμαγγείωμα - "Το έχει κι ο Γκορμπατσώφ"

Newsroom
Newsroom

Ο Λάκης Παπαδόπουλος μίλησε για το αιμαγγείωμα στο πρόσωπό του, αποκαλύπτοντας κατά πόσο έχει επηρεάσει τη ζωή του το εν λόγω πρόβλημα υγείας.

Καλεσμένος στην εκπομπή "Ανοιχτά" του Open βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το αιμαγγείωμα στο πρόσωπό του, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, κατά πόσο τον έχει επηρεάσει το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.

«Αυτό λέγεται αιμαγγείωμα και είναι εκ γενετής. Πάει μέχρι πίσω και τελείωσε. Πολύς κόσμος το έχει. Κι ο Γκορμπατσώφ το έχει. Μια άλλη το είχε πίσω και το είδα. Εγώ τι να πω; Το προσκύνησα. Τους συνάδελφους τους αγαπάμε», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Παπαδόπουλος.

«Εννοείται πως σε μικρή ηλικία αποτέλεσε θέμα το αιμαγγείωμα. Αυτό είναι σαν ελιά. Τώρα μου έβαλαν πούδρα. Όλα αυτά με έκαναν δυνατό στις επιδιώξεις μου και με όπλισαν με εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, που δεν την είχα. Όμως, σε ένα πράγμα έχω εμπιστοσύνη, μπορώ να δω το ταλέντο, στη μουσική δεν παίζεται η αισθητική μου», συμπλήρωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης.

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε ο Λάκης Παπαδόπουλος:

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ