Λαζόπουλος για την περιπέτεια υγείας: "Εκτιμώ ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου"

Λαζόπουλος για την περιπέτεια υγείας: "Εκτιμώ ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου"

Τι δήλωσε ο Λάκης Λαζόπουλος για την περιπέτεια υγείας του και το εμβόλιο που έκανε

Για την περιπέτεια της υγείας που είχε πρόσφατα με την εισαγωγή του στο νοσοκομείο λίγο καιρό αφότου είχε κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, αναφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξή του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα "Τα Νέα", αποκάλυψε πως "Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του".

Για τα αίτια της θρόμβωσης, ο ίδιος σημείωσε ότι "οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός από τη γιατρό, κα Πλωμαρίτου, τον βασικό μου γιατρό, κ. Πολιτάκη και τον κ. Αζά. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευσης".

Ο Λάκης Λαζόπουλος εκτιμά ότι όλο αυτό είναι παρενέργεια του εμβολίου. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε: "Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου. Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση".

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ