Μαντώ για το body shaming που βίωσε

«Από τις δίαιτες αρρώστησα, είχα νοσηλευτεί»

Η Μαντώ αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που βίωσε με τις δίαιτες και στο body shaming.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσπάθειά της να χάσει βάρος αλλά και το πόσο αυτό επηρέασε την υγεία της.

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε αρχικά: «Υπήρχε body shaming τότε. Και τρία κιλά πάνω να ήσουνα σου έλεγαν να χάσεις δέκα στη δουλειά. Ήταν τραγικό γιατί κάποια κοπέλα όπως εγώ που ήμουν μια κοπέλα με καμπύλες και η φυσιολογική μου κατάσταση ήταν να μην είμαι αδύνατη γιατί αρρωσταίνω, πήγα κόντρα στη φύση μου και να γίνω κόκαλο».

Η Μαντώ ανέφερε στη συνέχεια: «Έτρωγα 3 μπουκιές και αυτό ήταν. Αρρώστησα. Είχα νοσηλευτεί, είχα αναιμία, θυρεοειδή. Ήταν τότε η τάση της εποχής. Δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν ήμουν ποτέ η τραγουδίστρια που ήθελα να τραγουδάω και να κοιτάνε τα πόδια μου. Ήθελα την φωνή και τα τραγούδια. Αλλά μπήκα στη διαδικασία για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Τις εποχές που είχα περισσότερα κιλά είχα μεγαλύτερη επιτυχία. Όποτε αδυνάτιζα πολύ δεν ήμουν τόσο δημοφιλής. Ο κόσμος με ήθελε για αυτό που είμαι. Όχι το άλλο άκρο».

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ