Μαρία Τζομπανάκη: "Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί"

Μαρία Τζομπανάκη: "Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί"

"Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη"

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε, στον «Σασμό», στη συνεργασία με τον γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη, αλλά και στη μεγάλη της αγάπη, την Κρήτη. Η ηθοποιός αποκάλυψε παράλληλα πως από το 1999 έχει φτιάξει το μνήμα της, στον τόπο καταγωγής της.

«Το περίμενα ότι ο Σασμός θα έχει τεράστια αποδοχή. Το έλεγα στον παραγωγό μας και μου έλεγε πως έχουν αλλάξει οι εποχές. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ τηλεοπτική επιστροφή. Ακολουθώ τη ροή της ζωής. Αν έλειπα και την έβλεπα αυτή τη δουλειά, θα έλεγα "γιατί λείπω εγώ"; Είναι δώρο ζωής που παίζω με τον γιο μου. Δεν έβλεπα πολύ τηλεόραση όσο έλειπα. Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει όριο στα ριάλιτι» είπε σχετικά με τη συμμετοχή της στον «Σασμό» η Μαρία Τζομπανάκη.

Όταν στη συνέχεια η ηθοποιός ρωτήθηκε για την Κρήτη, αποκάλυψε: «Πάντα στην Κρήτη είμαι εγώ. Όπου και να πάω η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θα θαφτώ. Εκεί θα τελειώσω τη ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί, πουθενά αλλού. Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Έχουμε οικογενειακό τάφο. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε πού θα καταλήξουμε. Εγώ θέλω να είναι εκεί. Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο».

Δείτε όσα είπε η Μαρία Τζομπανάκη στο ακόλουθο βίντεο

 

Πηγή: FThis.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ