Με "αέρα" Τελ Αβίβ το νέο τραγούδι του Μάνου Μακρόπουλου

Με "αέρα" Τελ Αβίβ το νέο τραγούδι του Μάνου Μακρόπουλου
Κατερίνα Παντινάκη
Κατερίνα Παντινάκη

"Δεν τον θέλεις" τραγουδάει ο Κρητικός τραγουδιστής!

Ένα εξαιρετικό τραγούδι με την υπογραφή του Χάρη Γαλανού, που ο Μάνος Μακρόπουλος απογειώνει με την καθηλωτική φωνή του! Το νέο τραγούδι του Κρητικού τραγουδιστή Μ.Μακρόπουλου φέρει τον τίτλο "Δεν τον θέλεις", αλλά σίγουρα η νυχτερινή ζωή ... θέλει τον 36χρονο καλλιτέχνη.

Το νέο του single βγήκε στον "αέρα" μόλις προχθές και συγκεντρώνει ήδη διθυραμβικές κριτικές, ενώ ο ίδιος εισπράττει τα θετικά σχόλια από το Τελ Αβίβ όπου βρίσκεται στο πλαίσιο εμφανίσεων. Ο Ηρακλειώτης τραγουδιστής θα μείνει στο Τελ Αβίβ ως τις 20 Ιουνίου συνεχίζοντας τις ήδη επιτυχημένες εμφανίσεις του, ενώ θα συνεχίσει - πάντα μελωδικά - με εμφανίσεις στο Ηράκλειο και τη Ρόδο.

Ο Μάνος Μακρόπουλος τoν Αύγουστο του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι με τίτλο «Δεν με κατάλαβες» σε στίχους της Ιφιγένειας Κίκης και μουσική του Βαγγέλη Λινοξυλάκη. Ακολούθως, το 2019 κυκλοφόρησε ακόμη μια επιτυχία με τίτλο «Σαν να μην έγινε» σε στίχους της Αγγελικής Μακρινιώτη και μουσική του Ιορδάνη Παύλου δύο καταξιωμένων ανθρώπων που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες σχεδόν στα περισσότερα μεγάλα ονόματα της Ελλάδας.

 

Δείτε επίσης:

"Ξεφυλλίζουν" χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων

Ο Κρητικός που χάρηκε ...περισσότερο από όλους για το new entry στο Voice!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ