Μέγκαν Μαρκλ: Η αλήθεια για την τιάρα που έβαλε στον γάμο της

Μέγκαν Μαρκλ: Η αλήθεια για την τιάρα που έβαλε στον γάμο της

Ποιος ήταν ο ρόλος της Βασίλισσας Ελισάβετ, σύμφωνα με το περιεχόμενο του νέου βιβλίου

Η Μέγκαν Μαρκλ έλαμψε φορώντας την τιάρα της βασίλισσας Μαίρης την ημέρα του γάμου της, με τις ευλογίες μάλιστα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Τα παραπάνω ισχυρίζεται το «Finding Freedom», η βιογραφία που έγραψαν οι Omid Scobie και Carolyn Durand, στην οποία περιγράφονται μεταξύ άλλων οι λεπτομέρειες μέχρι τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, το 2018. Μεταξύ των παρασκηνιακών πληροφοριών που μεταφέρει το βιβλίο είναι και η απογοήτευση του Χάρι με την επί χρόνια στιλίστρια της βασίλισσας, Άνγκελα Κέλλυ.

Οι Scobie και Durand γράφουν συγκεκριμένα ότι ο Χάρι ένιωθε ότι η Κέλλυ ήταν απρόθυμη να βοηθήσει τη Μέγκαν Μαρκλ να αποκτήσει πρόσβαση στη τιάρα που επέλεξε για το δοκιμαστικό στα μαλλιά της πριν από τον γάμο που έγινε στις 19 Μαΐου του 2018.

Υπενθυμίζεται ότι πολλές ταμπλόιντ του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφεραν ότι η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ είχε απορρίψει την πρώτη επιλογή της τιάρας που είχε κάνει η Μέγκαν Μαρκλ. Το Finding Freedom ωστόσο αναφέρει ότι στην πραγματικότητα, δεν υπήρξε διαφωνία μεταξύ της Μέγκαν και της βασίλισσας για την τιάρα επέλεξε. Αντίθετα, υπήρξε σύγκρουση μεταξύ του Χάρι και της Κέλλυ. Τελικά, σύμφωνα με το People που επικαλείται πληροφορίες από το βιβλίο, το δοκιμαστικό προχώρησε χωρίς να εκφραστεί κάποια διστακτικότητα από τη βασίλισσα.
 

Πηγή: iefimerida.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ