Μιλφέιγ με σοκολάτα και φυστικοβούτυρο

Συνταγή από τον Σταύρο Βαρθαλίτη

Υλικά για τη σφολιάτα: Μία συσκευασία φύλλα σφολιάτας, 80 γρ. ζάχαρη άχνη και έξτρα για το σερβίρισμα. Υλικά για την κρέμα ζαχαροπλαστικής: 800 γρ. γάλα πλήρες, 200 γρ. κρέμα γάλακτος, 100 γρ. κορν φλάουρ, 5 κρόκους και 1 αυγό, 220 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική, 80 γρ. βούτυρο, 150 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη, 120 γρ. φυστικοβούτυρο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ