Νίκη Λυμπεράκη: «Είχα προετοιμαστεί για μια ζωή χωρίς παιδί και η ίδια η ζωή με εξέπληξε»

Νίκη Λυμπεράκη: «Είχα προετοιμαστεί για μια ζωή χωρίς παιδί και η ίδια η ζωή με εξέπληξε»

Η δημοσιογραφία, η «Μεγάλη Εικόνα» και η σχέση της με την μητρότητα


Η Νίκη Λυμπεράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για την εκπομπή που ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο MEGA με τον τίτλο «Μεγάλη Εικόνα» αλλά και για τα θέματα που την άγγιξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Έχοντας αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι εύλογη η απορία πώς ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία.

«Η Νομική σου δίνει ένα ευρύ υπόβαθρο. Πρακτικά μπορείς να κάνεις ό,τι θες. Γενικά, πάω στη ζωή μου να κάνω ό,τι μου αρέσει, ό,τι με μαγνητίζει. Από μικρή έλεγα ότι θέλω να κάνω πράγματα και να είμαι ανοιχτή. Κάπως έτσι ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία», απάντησε. «Κάποιες ειδήσεις δεν μπορείς να τις ελέγξεις»

Μιλώντας για την εβδομαδιαία εκπομπή επικαιρότητας, «Μεγάλη Εικόνα», που θα παρουσιάζει στο MEGA τόνισε ότι η φετινή συνταγή είναι μια συνταγή ενημερωτικής ελευθερίας.

«Με τη λογική ότι τρέχουν τα πράγματα, χανόμαστε και λόγω του διαδικτύου, θέλουμε να πιάσουμε θέματα που μας απασχολούν όλους και να ασχοληθούμε με αυτά λίγο καλυτέρα», εξήγησε και σημείωσε ότι η πανδημία και η υπόθεση στα Γλυκά Νερά, είναι από τα θέματα που την άγγιξαν περισσότερο τον τελευταίο καιρό.

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ