Νίκος Βουρλιώτης: «Θα ήταν ιεροσυλία να θεωρώ τον εαυτό μου μουσικό»

Νίκος Βουρλιώτης: «Θα ήταν ιεροσυλία να θεωρώ τον εαυτό μου μουσικό»

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για τους «Goin’ Through» και τον συνεργάτη του, Μιχάλη Παπαθανασίου.

Ο Νίκος Βουρλιώτης ή αλλιώς NiVo ήταν ο καλεσμένος του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο σημερινό «Fishy». Οι δυο τους έπιασαν ψάρια, έφαγαν και συζήτησαν σε μια όμορφη παραλία της Ζακύνθου.

«Με αυτή τη δουλειά που κάνουμε, έχουμε με την ευκαιρία να επισκεφτούμε μέρη και να γνωρίσουμε ανθρώπους γνωρίζαμε κάτω από άλλες συνθήκες», δήλωσε ο Νίκος Βουρλιώτης.

«Ήμουν πάντα μία ανήσυχη καλλιτεχνική φύση. Ξεκίνησα από γελοιογραφία ως γελοιογράφος σε έντυπα από μικρή ηλικία», ανέφερε.

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μουσικό, θα ήταν ιεροσυλία», σημείωσε τονίζοντας πως δεν θεωρεί τον εαυτό του μουσικό.

«Έχω αποκτήσει μία μουσική ταυτότητα ως «Goin’ Through», αλλά αν θεωρήσουμε αυτό το ντουέτο ο Μιχάλης και ο Νίκος είναι δύο άνθρωποι παραγωγικοί που έχουν κάνει μουσική και τραγούδια. Όλα αυτά τα χρόνια ο Μιχάλης είναι αυτός που είναι ο μουσικός της υπόθεσης», πρόσθεσε.

Ο ίδιος είπε πως ο συνεργάτης του, Μιχάλης Παπαθανασίου, βάφτισε το ντουέτο τους. «Ο Μιχάλης έχει μία έφεση στους τίτλους», υπογράμμισε.

«Και το σχήμα έχει περάσει από διάφορα μουσικά δεινά για να φτάσει στο στόχο του και σε μία εποχή που δεν υπήρχαν όλα αυτά τα μέσα που υπάρχουν σήμερα», δήλωσε για το όνομά τους.

Στη συνέχεια αποκάλυψε έχει κάνει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ένα ντουέτο, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ για την ταινία «Bachelor».

«Η υποκριτική μπήκε εντελώς τυχαία στη ζωή μου μετά από τη συμμετοχή μου στην ταινία «Ι-4», τη συνέχεια της ταινίας «Λούφα και Παραλλαγή», δήλωσε.

«Είναι πολύ πιο δύσκολο το μουσικό θέατρο και δυσκολεύτηκα πολύ περισσότερο εκεί σε αυτό το real time», παραδέχτηκε.

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό να κάνω όλες αυτές τις δουλειές δίπλα σε ανθρώπους που έχουν τη διάθεση να ασχοληθούν μαζί μου», τόνισε ο ίδιος.

«Η πιο σημαντική στη ζωή μου είναι η γέννηση της κόρης μου», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε παρακάτω

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ