Ο «Σασμός» έρχεται στην Κρήτη!

Ο «Σασμός» έρχεται στην Κρήτη!

Η υπερπαραγωγή του Alpha θα βρίσκεται από το Σάββατο 27 Νοεμβρίου και ως την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου στην Κρήτη, προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα σε πόλεις και χωριά της μεγαλονήσου.

Έμαθε στο τηλεοπτικό κοινό μια λέξη βαθιάς ουσίας: «Σασμός». Έφερε στο τηλεοπτικό τοπίο αέρα Κρήτης. Και έθεσε το θεμελιακό ερώτημα: Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τη βεντέτα; Η σειρά που τερματίζει τα μηχανάκια της τηλεθέασης, που κάνει το κοινό να συντονίζεται, καθημερινά, με τη συχνότητα του Alpha και που έχει τη μεγαλύτερη απήχηση στα social media από κάθε άλλη αντίστοιχή της, ο «Σασμός», έρχεται στην Κρήτη. Η υπερπαραγωγή του Alpha, με όλο το δυναμικό της -ηθοποιούς, συντελεστές, τεχνικούς- θα βρίσκεται από Σάββατο 27 Νοεμβρίου και έως την Τετάρτη 1η Δεκεμβρίου στην Κρήτη, προκειμένου να πραγματοποιήσει γυρίσματα σε πόλεις και χωριά της μεγαλονήσου.

Η ερωτική δραματική σειρά του Alpha, μια πολυπρόσωπη παραγωγή με αναπάντεχα γεγονότα, καλά κρυμμένα μυστικά, αποκαλύψεις και ανατροπές, ποτισμένα με τη δύναμη και τα ήθη  της Κρητικής παράδοσης, έχει στον πυρήνα της δύο οικογένειες σε σύγκρουση, σε χρόνο σημερινό. Ο κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Θα μπορούσε ο έρωτας να φέρει την συμφιλίωση;

Τα μοναδικά τοπία της Κρήτης, η υπέροχη φωτογραφία, ο σκηνοθετικός έντεχνος ρεαλισμός, οι αφοπλιστικές  ερμηνείες των ηθοποιών με την αμεσότητα, τη λιτότητα και την ακρίβειά τους, καθώς και η δυνατή ιστορία, έχουν τοποθετήσει το «Σασμό» στην κορυφή των τηλεοπτικών επιλογών του κοινού.

 

«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ