Ο Τομ Κρουζ ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος ηθοποιός που θα γυρίσει ταινία στο διάστημα

Newsroom
Newsroom

Εκείνος και ο σκηνοθέτης, Νταγκ Λάιμαν απευθύνθηκαν στη Universal Filmed Entertainment Group (UFEG) για να επικοινωνήσουν την ιδέα τους σχετικά με έναν πύραυλο, που θα στείλει τον ηθοποιό στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Ο Τομ Κρουζ έχει αποδείξει αναμφίβολα πως μπορεί να κάνει τα πάντα για χάρη της κινηματογραφικής βιομηχανίας, από «ακροβατικά» μέχρι και να πετάξει ελικόπτερο.

Ο 60χρονος ηθοποιός που σημείωσε για ακόμα μία φορά τεράστια επιτυχία με το σίκουελ του «Top Gun» συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Νταγκ Λάιμαν για ένα νέο πρότζεκτ, στο... διάστημα!

Ο ηθοποιός ξεκίνησε να ετοιμάζει το εν λόγω πρότζεκτ λίγο πριν την πανδημία του Covid-19. Σύμφωνα με τη New York Post, εκείνος και ο σκηνοθέτης απευθύνθηκαν στη Universal Filmed Entertainment Group (UFEG) για να επικοινωνήσουν την ιδέα τους σχετικά με έναν πύραυλο, που θα στείλει τον ηθοποιό στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

«Νομίζω ότι ο Τομ Κρουζ είναι ο ιδανικός για να πάει τον κόσμο στο διάστημα», αναφέρει η πρόεδρος της UFEG, Ντόνα Λάνγκλεϊ και προσθέτει: «Αυτό είναι το σχέδιο. Έχουμε ένα σπουδαίο έργο σε εξέλιξη με τον Τομ. Θα φέρουμε έναν πύραυλο στον διαστημικό σταθμό και απλώς, θα "πυροβολίσουμε"».

Αποκάλυψε μάλιστα, πως το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα γυριστεί στη Γη. Ωστόσο, η δράση κορυφώνεται, όταν ο χαρακτήρας του Κρουζ θα χρειαστεί να ανέβει στο διάστημα.

 

Πηγή: e-radio.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ