Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ μιλούν για «πόλεμο κατά των δημοσιογράφων και των γυναικών»

Newsroom
Newsroom

Απευθυνόμενη στο κοινό, η Αμάλ είπε: «Ζούμε μια εποχή που έχουμε περισσότερες βίαιες συγκρούσεις από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο»

Η δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Αμάλ Κλούνεϊ, δήλωσε ότι υπάρχει ένας συνεχής πόλεμος κατά της αλήθειας, των δημοσιογράφων και των γυναικών.

Η δικηγόρος και ο σύζυγός της, ηθοποιός του Χόλιγουντ, βραβευμένος με Όσκαρ, Τζορτζ Κλούνεϊ, μίλησαν στο 2024 Skoll World Forum στην Οξφόρδη για το έργο τους στο Ίδρυμα Κλούνεϊ για τη Δικαιοσύνη (Clooney Foundation For Justice), το οποίο ίδρυσαν και στο οποίο συμπροεδρεύουν.

Απευθυνόμενη στο κοινό, η Αμάλ είπε: «Ζούμε μια εποχή που έχουμε περισσότερες βίαιες συγκρούσεις από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».

«Και βλέπουμε γυναίκες και παιδιά ολοένα και περισσότερο στην πρώτη γραμμή» πρόσθεσε.

«Πιστεύω επίσης ότι υπάρχει ένας πόλεμος εναντίον της αλήθειας, εκείνων που λένε την αλήθεια και των δημοσιογράφων και πρέπει να αντισταθούμε σε αυτόν» εκτίμησε.

«Σε πάρα πολλά μέρη γίνεται πόλεμος κατά των γυναικών και οι γυναίκες εξακολουθούν να δίνουν τις πιο βασικές μάχες για τις ελευθερίες τους» πρόσθεσε.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ