Οικονομόπουλος: Η αντίδραση σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Newsroom
Newsroom

Ο Νίκος Οικονομόπουλος απαντά στα τελευταία δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο να τον δούμε κριτή σε μουσικό talent show.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος κατά την πρεμιέρα του στο νυχτερινό κέντρο Fantasia Live. Ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε στο ενδεχόμενο να τον δούμε κριτή σε κάποιο μουσικό talent show, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τα τελευταία δημοσιεύματα, που τον θέλουν ζευγάρι με την πρωταγωνίστρια στο καινούργιο του video clip.

«Δεν έχω σκεφτεί να πάω κριτής. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή δεν θα το ‘κανα. Έμμεσα μου το ‘χουν πει, στα ίσα δεν μου έχει κάνει κάποιος πρόταση» δηλώνει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Τον εκνευρίζουν δημοσιεύματα που γράφονται κατά καιρούς για τον ίδιο; Ο τραγουδιστής απαντά: «Πολλές φορές γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν. Καλύτερα να μην απαντήσεις καθόλου».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν ερωτευμένο με την κοπέλα που πρωταγωνιστεί στο νέο του video clip, ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν απόλυτος, λέγοντας: «Σε δημοσιεύματα που αφορούν στην προσωπική μου ζωή δεν απαντώ».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ