Πισίνα μέσα σε ένα κολοσσιαίο ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών

Newsroom
Newsroom

Η αποκαλούμενη “The Sneakerpool” είναι κατασκευασμένη με υλικά όπως πλακάκια, συρματόπλεγμα, λινοτάπητα και εύκαμπτους σωλήνες

Σε ένα μοναδικό πρότζεκτ συνεργάστηκε γερμανικό brand «Κάνε το μόνος σου» με  κατάστημα αθλητικών υποδημάτων: παρουσίασαν ένα κολοσσιαίο ζευγάρι sneakers το οποίο φιλοξενεί μια πισίνα. Το πρότζεκτ υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το, -με βάση το Βερολίνο-, στούντιο Neulant van Exel.

Η αποκαλούμενη “The Sneakerpool” έχει τη μορφή ενός ζευγαριού sneakers γνωστού brand και είναι κατασκευασμένη με υλικά όπως πλακάκια, συρματόπλεγμα, λινοτάπητα και εύκαμπτους σωλήνες, μεταξύ άλλων· τα υλικά μπορεί να προμηθευτεί ο ενδιαφερόμενος από κατάστημα ειδών για κατασκευές. Περιβάλλοντας την πισίνα, το ζευγάρι μεγέθους «XXL» αθλητικών έχει ανακατασκευαστεί με σκανδαλιστική λεπτομέρεια.

Παρουσιάζοντας τη “Sneakerpool”, η εταιρεία υπογραμμίζει την αποστολή της να «ενθαρρύνει τον κόσμο να είναι όσο το δυνατόν πιο δημιουργικός, να εξελίσσει τα δικά του «Κάνε το μόνος σου» πρότζεκτ και να μη βάζει όρια στον εαυτό του. Υπενθύμισε προηγούμενες δημιουργικές μίξεις της: «Πολύ προσφάτως, με τον Ai Weiwei, ο οποίος ανέπτυξε με υλικά «Κάνε το μόνος σου» ένα πλήρες έργο τέχνης για να το αναπαράξει κανείς σπίτι του. Προηγουμένως, ο Δανός ντιζάινερ Sigurd Larsen και ο Ιάπωνας αρχιτέκτονας Yo Shimada σχεδίασαν έπιπλα με αποκλειστικά και μόνο υλικά «Κάνε το μόνος σου».«Με τη βοήθεια οδηγιών συναρμολόγησης, ο οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει αυτό το ντιζαϊνάτο έπιπλο στο σπίτι, διατείνονται. Με τη “Sneakerpool”, η εταιρεία κάνει ένα βήμα στη σκηνή των αθλητικών παπουτσιών» τόνισαν.

Πηγή: ertnews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ