Πώς να σώσεις το δέρμα σου από τη φθινοπωρινή θαμπάδα

Πώς να σώσεις το δέρμα σου από τη φθινοπωρινή θαμπάδα

Mε μερικές κινήσεις θα λάμψει ξανά

Το φθινόπωρο είναι εδώ, και αν οι θερμοκρασίες και το περιβάλλον γύρω σας αλλάζουν δεν θα έπρεπε να αλλάζει και η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας;

Εάν οι καλοκαιρινές σας ενυδατικές κρέμες και απολεπιστικά δεν σας δίνουν τη λάμψη που θέλετε, ίσως είναι καιρός να τις αλλάξετε. Άλλωστε, επειδή ο αέρας γίνεται πιο ξηρός, δεν σημαίνει ότι το δέρμα σας πρέπει να υποφέρει!

Σύμφωνα με το Allure, μια αλλαγή που πρέπει να κάνετε καθώς προχωράμε στο φθινόπωρο είναι να αφήσετε στην άκρη την ελαφριά ενυδατική κρέμα σας για πιο δυνατή προστασία. Ο δερματολόγος Shari Marchbein, με έδρα τη Νέα Υόρκη, συνιστά τη χρήση μιας παχιάς ενυδατικής κρέμας η οποία, είναι «ό,τι χρειαζόμαστε τώρα για τα λιπαρά οξέα που εμφανίζονται φυσικά στο δέρμα, αλλά πρέπει να ανανεωθούν κατά τους ψυχρότερους μήνες».

Θα πρέπει επίσης να μειώσετε τα απολεπιστικά προϊόντα. Όπως ανέφερε η δερματολόγος Julia Tzu, επίσης με έδρα τη Νέα Υόρκη, στο Real Simple, μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα σας! "Η υγρασία και οι θερμές θερμοκρασίες συνήθως μειώνουν τον ερεθισμό των απολεπιστικών, πιθανώς λόγω της αυξημένης λιπαρότητας του δέρματος".

Πηγή: pink.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ