Ρούλα Κορομηλά για Τζένη Μπαλατσινού: Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στη μητρότητα

Ρούλα Κορομηλά για Τζένη Μπαλατσινού: Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στη μητρότητα

Η δημόσια ανάρτηση της παρουσιάστριας στα social media

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ρούλα Κορομηλά ξέσπασε εναντίον όσων κατακρίνουν την Τζένη Μπαλατσινού για την εγκυμοσύνη της.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια "όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στη μητρότητα αφού μπορούν" και "η μητρότητα και τα παιδιά , θεωρώ, πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελούν θέμα χλευασμού, τρολαρίσματος και εμπαθών σχολίων".

 

Η ανάρτησή της

"Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τόσος θόρυβος κ επικριτικά σχόλια για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της; Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στη μητρότητα αφού μπορούν. Όλες όμως. Κάθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης, τετραγωνικών(!), μόνες, παντρεμένες , διάσημες, ανώνυμες, πλούσιες ,φτωχές κλπ. Όλες τις σέβομαι τις στηρίζω χαίρομαι κ χειροκροτώ. 👏🏻👏🏻Μπράβο σας! Η μητρότητα και τα παιδιά , θεωρώ, πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελούν θέμα χλευασμού, τρολαρίσματος κ εμπαθών σχολίων. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την άποψη διαδικτυακου φίλου, του Skroutzzzz. “ Καλό θα ήταν να πάψει ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να θεωρεί ότι ο διπλανός του οφείλει εξηγήσεις για όσα κάνει η όσα δεν κάνει στη ζωή του...Ας μάθουμε να χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου, γιατί τόσο σκοτάδι πια".

1

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ