Σασμός: Το spoiler από τον “Μαθιό” και η κάθαρση

Newsroom
Newsroom

Τι αποκάλυψε ο Δ. Λάλος

Ο “Μαθιός”, κατά κόσμον Δημήτρης Λάλος, έκανε ένα spoiler για τον ρόλο του στη σειρά “Σασμός“. “Δεν έχω καμία σχέση με τους χαρακτήρες που παίζω νομίζω” είπε αρχικά.

“Έχω τα πάντα και τίποτα κοινό με τον ρόλο. Ο Μαθιός είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, από τους πιο σπουδαίους που έχω κάνει. Με έχει σημαδέψει, με σημαδεύει και θα με σημαδεύει για πολλά χρόνια ακόμα, είμαι σίγουρος και γι’ αυτό προσπαθώ να κάνω μια ερμηνεία, την καλύτερη που μπορώ. Είναι ένας χαρακτήρας τραγικός, σίγουρα είναι ένας χαρακτήρας που περνά μια διαδρομή, όπου στο τέλος θα πρέπει με κάποιο τρόπο να ολοκληρωθεί, θα πρέπει να καθαρθεί. Αυτό είναι το βέβαιο” ανέφερε για τη σειρά.

“Η κάθαρση μπορεί να έρθει με πολλούς τρόπους. Αυτό από παλαιότερα, αντί για spoiler λέγεται προοικονομία. Να χρησιμοποιούμε την ελληνική λέξη. Υπάρχουν προοικονομίες για το πού μπορεί να καταλήξει ο χαρακτήρας, όμως αυτό το αφήνουμε ανοιχτό γιατί η μυθοπλασία έτσι θέλει να κινείται, με έναν ανοιχτό ορίζοντα. Δεν ηθικολογούμε στους χαρακτήρες μας, διότι αν ηθικολογούσαμε αν κάποιος είναι καλός ή κακός χαρακτήρας θα έπρεπε όλοι οι σπουδαίοι, όπως ο Ριχάρδος, ο Οθέλλος, όλοι αυτοί να απαγορευθούν. Η μυθοπλασία δείχνει το σκοτάδι πολλές φορές, μόνο και μόνο για να τονίσει το φως” σημείωσε ο ηθοποιός.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ