Σήμερα η παρουσίαση της συμμετοχής της Ελλάδας στη Eurovision 2022

Σήμερα η παρουσίαση της συμμετοχής της Ελλάδας στη Eurovision 2022

Τι ώρα και σε ποιο κανάλι θα γίνει η πρώτη μετάδοση

Σήμερα θα ακούσουμε για πρώτη φορά το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2022 και το οποίο θα ερμηνεύσει η Αμάντα Γεωργιάδη.

Mέσα από την εκπομπή “ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4” της ΕΡΤ1 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο θα προβληθεί σήμερα το απόγευμα (16:00) το επίσημο video clip της Ελληνικής συμμετοχής. Έτσι, θα ακούσουμε αλλά και θα δούμε το τραγούδι της Ελλάδας για το φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ενώ θα μιλήσουν τόσο η Αμάντα όσο και συντελεστές του.

Το τραγούδι το έχει γράψει η ίδια η Αμάντα μαζί με το Νορβηγό παραγωγό Bjørn Helge Gammelsæter, που “έκτισε” το τραγούδι πάνω στη μοναδική χροιά της φωνής της. Το τραγούδι που, όπως έχει πει η ίδια, το έχει γράψει μετά από μακροχρόνιο χωρισμό είναι ένα δυναμικό μελωδικό κομμάτι, γεμάτο συναίσθημα.

Το video clip της Αμάντας έχει γυριστεί στην όμορφη Σύμη κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κώστα Καρύδα και είναι προσαρμοσμένο πάνω στο ύφος και την ιστορία του τραγουδιού. Τη σκηνοθετική επιμέλεια της σκηνικής παρουσίας, όπως είχε προαναγγελθεί από την ομάδα της Ελληνίδας εκπροσώπου θα αναλάβει ο αγαπητός Φωκάς Ευαγγελινός.

Αμέσως μετά την επίσημη πρώτη το video clip της Ελληνικής συμμετοχής θα είναι διαθέσιμο στο YouTube και το τραγούδι στις μουσικές πλατφόρμες, όπως Spotify και Apple Music.

Πηγή: ogaegreece

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ