LIFESTYLE

Σωτηρία Μπέλλου: Διαμάχη για τη διαθήκη της 28 χρόνια μετά τον θάνατό της

Ένα δικαστικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη σχετικά με τη διαθήκη της Σωτηρίας Μπέλλου, 28 χρόνια μετά τον θάνατό της.

sotiria bellou

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της οικονόμου της μεγάλης ερμηνεύτριας του ρεμπέτικου τραγουδιού μίλησε στο «Buongiorno» σχετικά με την υπόθεση, τονίζοντας ότι εμπλέκονται πρόσωπα που υπήρξαν κοντά στην Σωτηρία Μπέλλου μέχρι τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Η διαμάχη αφορά ένα ακίνητο στην περιοχή των Σπάτων και, όπως είπε ο δικηγόρος, ανέκυψαν αρκετά προβλήματα από παραλείψεις.

“Αρχικά είχε οριστεί κληρονόμος κάποια γυναίκα, ωστόσο, στη συνέχεια, επικαλούμενη αχαριστία εκ μέρους της συγκεκριμένης γυναίκας και επικαλούμενη το γεγονός ότι δεν τη φρόντισε όπως είχε αναλάβει την υποχρέωση, αλλά αντιθέτως αδιαφόρησε για την ίδια στο τελευταίο κομμάτι της ζωής της, όπου είχε και τα προβλήματα υγείας, που την ταλαιπώρησαν ως το τέλος, τελικά μετέβαλε τη γνώμη της και άλλαξε τη διαθήκη αφήνοντας σε άλλο πρόσωπο το τμήμα αυτό της περιουσίας.

Στη συνέχεια όμως, μεταξύ της αρχικής κληρονόμου και της τελικής υπήρξε αντιδικία, η οποία έπειτα από διάφορα επεισόδια και προβλήματα και ιδιαιτερότητες που ανέκυψαν μέσα στα χρόνια, συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, σχεδόν 28 χρόνια μετά. Εκπροσωπώ τη νόμιμη κληρονόμο, τη γυναίκα που έμεινε στο πλευρό της Σωτηρίας Μπέλλου ως το τέλος, τη φρόντισε στο τέλος της ζωής της” υπογράμμισε ο κ. Όθων Παπαδόπουλος.

Όσο για το πώς προέκυψε η καινούργια διαμάχη, ο δικηγόρος σχολίασε: “Ένα ακίνητο που βρίσκεται στην περιοχή των Σπάτων, και η αντιδικία ανέκυψε διότι δικαιούχοι, διάδοχοι της αρχικής ορισθείσης κληρονόμου, δύο γυναίκες που στη συνέχεια τη διαδέχτηκαν και αγόρασαν ή φέρεται να αγόρασαν το συγκεκριμένο ακίνητο από εκείνη, προβάλλουν αξιώσεις για το ακίνητο αυτό, αμφισβητώντας την εγκυρότητα της τελευταίας διαθήκης”.

Όπως επισημάνθηκε στο ρεπορτάζ, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η προσβολή της διαθήκης από την εντολέα του κ. Παπαδόπουλου. “Ανέκυψαν νομικά προβλήματα και εξαιτίας λάθος χειρισμών τόσο όσο ήταν ακόμη εν ζωή η αείμνηστη Σωτηρία Μπέλλου όσο και στη συνέχεια από μεριάς της κληρονόμου. Έτσι αφέθηκε η δυνατότητα μέσα στα χρόνια να προβάλουν σήμερα, έπειτα από τόσο καιρό, αξιώσεις οι διάδοχοι του αρχικού προσώπου με αποτέλεσμα να έχουμε την αντιδικία. Λάθη επί λαθών” υπογράμμισε ο κ. Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων.

 

 

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση