Σπαγγέτι με πολτό φρέσκου παντζαριού και σάλτα αβοκάντο

Συνταγή από το Λάμπρο Βακιάρο

Υλικά:
1 συσκευασία σπαγγέτι με πολτό φρέσκου παντζαριού, 2 μεσαία αβοκάντο, 1/2 φλ. φρέσκο βασιλικό, 1 σκελίδα σκόρδο, 1/3 φλ. παρμεζάνα, 50 γρ. κουκουνάρια ή 100 γρ. καρύδια, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 2 κ.σ. κρύο νερό + 2 παγάκια, 150 γρ. τυρί κατίκι, ρικότα ή φέτα, αλάτι / πιπέρι.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ