Σταύρος και Σταυρής στον τελικό του MasterChef 4

Σταύρος και Σταυρής στον τελικό του MasterChef 4

MasterChef 4: Επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά τα spoiler -Σταύρος και Σταυρής στον τελικό Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/zoi/masterchef-4-stayros-stayris-teliko-15-06-2020

Με τη βαθμολογία των κριτών του MasterChef 4, στη δεύτερη δοκιμασία του ημιτελικού, επιβεβαιώνονται τα spoiler που είχαν αποκαλύψει από καιρό τη δυάδα του τελικού.

Ο Σταυρής ήταν εκείνος που πήρε πρώτος το εισιτήριο για τον τελικό του MasterChef 4, με αποτέλεσμα να αποτελεί τον πρώτο Κύπριο μάγειρα στον τελικό στην ιστορία του διαγωνισμού.

Ακολούθησε η αποχώρηση του Τζον, ο οποίος αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια και δίνοντας μια μεγάλη αγκαλιά στον φιναλίστ του MasterChef 4, Σταυρή. Ο τελευταίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φιλιππινέζο, που έχει δεχτεί όπως είπε, ρατσιστική συμπεριφορά στο παρελθόν.

Μαρία και Σταύρος διαγωνίστηκαν μια ακόμη φορά στο MasterChef 4, για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού. Η τελευταία δοκιμασία αντιγραφής είχε έναν νικητή, αφού οι κριτές του MasterChef 4 έδωσαν υψηλότερη βαθμολογία στο πιάτο του Βαρθαλίτη. Έτσι, επαληθεύτηκαν και τα spoiler που ήθελαν Τζον και Μαρία να είναι εκείνοι που αποχωρούν τελευταίοι.

 

 

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ο δεύτερος του τελικού στο MasterChef 4
 

Η Μαρία, της οποίας την εξέλιξη στον διαγωνισμό εκθείασαν για μια ακόμη φορά οι κριτές, στάθηκε μπροστά τους με δάκρυα στα μάτια για την πορεία της στο MasterChef 4. «Διέψευσε και εμάς τους ίδιους κατά πολλές θέσεις» σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την πρόβλεψη που έκαναν οι κριτές για την απόδοσή της Μαρίας στο παιχνίδι.

 

 


 

Πηγή: iefimerida.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ