Στεφανία Γουλιώτη: Ούτε στην Επίδαυρο δεν έχει κλείσει η φωνή μου όσο στο Maestro!

Newsroom
Newsroom

“Νιώθεις έναν εγκλωβισμό του επείγοντος εκείνη τη στιγμή” εξηγεί, μεταξύ άλλων, η Στεφανία Γουλιώτη.

Για τη συνεργασία που είχε τηλεοπτικά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη σεζόν του Maestro, καθώς και το πιο απαιτητικό της γύρισμα, αυτό της γέννας στον δρόμο, μίλησε η Στεφανία Γουλιώτη μιλώντας στον Alpha.

“Αυτή η στιγμή στο γύρισμα είναι στην ουσία one take. Δεν έχεις πολλές πρόβες, δεν μπορώ να κάνω πολύ πρόβα τη γέννα στο δρόμο… Νιώθεις έναν εγκλωβισμό του επείγοντος. Δηλαδή εκείνη τη στιγμή δεν μπορείς να πεις ψέμα στον εαυτό σου ούτε για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου” εξομολογήθηκε, αρχικά, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

Θα αδικήσω δηλαδή όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει αυτόν τον πόνο αν για λίγο δεν είμαι 100% εκεί. Και τώρα λες εσύ για τρία λεπτά και αυτό ήταν ένα οκτάωρο γύρισμα! Παρ’ το από δω, παρ’ το από κει και περάσαμε όλη τη νύχτα. Μας φώναξαν και το 100 που μας άκουσαν γιατί νόμιζαν ότι κάτι γίνεται”.

“Δεν ήταν μόνο η γέννα αλλά και το προηγούμενο, εκείνο το “βοήθεια” που φώναζα και χτυπούσα την πόρτα. Ήρθε η αστυνομία κάποια στιγμή και είχε πλάκα αλλά θυμάμαι να τελειώνω το γύρισμα χωρίς φωνή.

Δεν υπήρχε δηλαδή φωνή. Ούτε στην Επίδαυρο ή σε πρόβες θεατρικές δεν έχει ξανασυμβεί να έχω κλείσει τόσο πολύ όσο σε αυτό το γύρισμα” συμπλήρωσε η Στεφανία Γουλιώτη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ