Στο Αστυνομικό Τμήμα την Πρωτοχρονιά ο Λάκης Γαβαλάς

Στο Αστυνομικό Τμήμα την Πρωτοχρονιά ο Λάκης Γαβαλάς

Τι έγραψε ο σχεδιαστής

Ο Λάκης Γαβαλάς αποφυλακίστηκε πριν οκτώ χρόνια από τη φυλακή και μία φορά τον μήνα παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ο σχεδιαστής πήγε και πάλι στο Τμήμα και αμέσως μετά ακολούθησε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον ίδιο να εμφανίζεται τόσο οργισμένος όσο και απογοητευμένος.

Λάκης Γαβαλάς: Στο αστυνομικό τμήμα ο σχεδιαστής - Οργισμένη ανάρτηση - "Είμαι ύποπτος φυγής"

Η ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά

"Καλησπέρα φίλοι μου καλό μήνα και καλή χρονιά γεμάτη χαρές αγάπες ελπίδες για καλυτέρευση… Όπως κάθε πρώτη του μήνα, έτσι και σήμερα έδωσα το παρών στο αστυνομικό τμήμα που ανήκω αυτό πίσω από το μέγαρο Μαξίμου, μιας και είμαι ύποπτος φυγής…
Πόσο ρεζίλι χώρα έχουμε ύστερα από 8 χρόνια που έχω βγει από την φυλακή, να πρέπει να παρουσιάζομαι κάθε μήνα μπας και τους φύγω.. Μήπως και που με έχουν εδώ τι με κάνουν;

Την περιουσία που τους δίνω στην Κάντζα και την κατασπαράζουν οι Γύφτοι; Τι την κάνουν?
Πόσο άχρηστη είναι αυτή η χώρα; Μήπως έπρεπε και εγώ να είμαι Dubai , έτσι για να δίνω το καλό παράδειγμα στη χώρα μου που ενώ πάσχει οικονομικά, εγώ βοηθάω τους Άραβες να γίνουν πιο πλούσιοι???

Όχι δεν έχω τίποτα με τον κόσμο που πάει εκεί η οπουδήποτε, μ ‘έμενα τον μπλόκα τα έχω που σκέπτομαι την χώρα μου παρόλο που με καταδίκασαν οι τεχνικοί της… Δυστυχώς ούτε Άραβας έστω για δείγμα ανταλλαγής… Ευτυχώς η Κορομηλά θα μας παρουσιάζει τον Ρέμο, η Βανδή θα γίνει φίλη με τη Βίσση, η Δανάη Μπάρκα θα είναι άνετη και τελικά στο survivor θα κάνουν εμετό μ ‘αυτά που τρώνε και όχι μ ‘αυτά που βλέπουν…".

Πηγή: thetoc.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ