Στο πλευρό της Ζέτας Δούκα οι Χρυσικού και Ψαρράς: "Είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε"

Στο πλευρό της Ζέτας Δούκα οι Χρυσικού και Ψαρράς: "Είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε"

Με ανακοίνωσή τους οι ηθοποιοί Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού στηρίζουν την Ζέτα Δούκα και επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Στο πλευρό της συναδέλφου τους Ζέτα Δούκα τάσσονται οι ηθοποιοί Νίκος Ψαρράς και Δώρα Χρυσικού, μετά τις καταγγελίες της για κακοποιητική συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη.

Αμφότεροι οι ηθοποιοί επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της συναδέλφου τους, εκφράζουν την συμπαράστασή τους και δηλώνουν και πρόθυμοι να καταθέσουν σχετικά στην Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση των ηθοποιών Ν. Ψαρρά και Δ. Χρυσικού όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" στο Mega:

"Ακούσαμε με προσοχή όσα κατέθεσε δημόσια η συνάδελφός μας Ζέτα Δούκα περιγράφοντας την οδυνηρή εμπειρία της και τα όσα υπέστη από συγκεκριμένο άνθρωπο του θεάτρου κατά την διάρκεια της θεατρικής παράστασης "Closer" στην οποία συμμετείχαμε και εμείς. Δυστυχώς ήμασταν μπροστά σε πολλά από τα περιστατικά που ανέφερε. Από το βάθος της καρδιάς μας εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τη Ζέτα και την συγχαίρουμε για το θάρρος της. Τέλος είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε στις αρμόδιες αρχές οποτεδήποτε κληθούμε", αναφέρουν οι ηθοποιοί.

Θυμίζουμε ότι ο Σταμάτης Κραουνάκης, με μήνυμά του στα σόσιαλ μίντια, πήρε ανοιχτά το μέρος του Γιώργου Κιμούλη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ