Τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ και δείχνουν μεγαλύτερες

Τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ και δείχνουν μεγαλύτερες

Αν τα κάνετε κι εσείς, καιρός να αλλάξετε συνήθειες

Το μακιγιάζ μπορεί να αναδείξει ακόμα και να απογειώσει την ομορφιά μιας γυναίκας. Όμως, την ίδια στιγμή μπορεί να καταστρέψει την εικόνα της. Κι αυτό διότι κάποια λάθη στο μακιγιάζ μπορούν να σας δείξουν ακόμα και μεγαλύτερες από την ηλικία σας.

To Baby.gr, παρουσιάζει παρακάτω τα τρία πιο συχνά λάθη που κάνουν πολλές γυναίκες:

Λάθος κονσίλερ

Πρέπει να επιλέξετε το σωστό χρώμα που να ταιριάζει στην επιδερμίδα σας, αλλά και στο σκοπό που το χρειάζεστε. Το σωστό είναι να επιλέξετε απόχρωση μία ή δύο τόνους πιο ανοιχτή από το χρώμα του δέρματός σας, για να αποφύγετε ένα ξεθωριασμένο αποτέλεσμα.

Δεν περιποιούνται τα φρύδια

Κι, όμως, πρόκειται για το σημείο του προσώπου που μπορεί να αποβεί ακόμα και καταστροφικό αν δεν τα περιποιείστε και να χαλάσει την εικόνα σας. Επιλέξτε το σχήμα που ταιριάζει στο πρόσωπό σας και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας. Σε αυτή την περίπτωση μην κοιτάζετε τι είναι της μόδας – λεπτά, μακριά, παχιά – αλλά τι σχήμα πραγματικά σας πάει. Αν δεν μπορείτε μόνες να τα περιποιείστε, καλύτερα να απευθυνθείτε σε μια αισθητικό.

Λάθος σκιά ματιών

Οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν σκιά ματιών, αλλά η κρεμώδης μορφή είναι καλύτερη ως επιλογή καθώς ενυδατώνει και δείχνει περισσότερο νεανικό το δέρμα. Η σκιά σε σκόνη κάθεται στις λεπτές γραμμές ή ρυτίδες με αποτέλεσμα να σας δείχνει μεγαλύτερες ηλικιακά.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ