Τάρτα caprese

Από τον Σταύρο Βαρθαλίτη

Υλικά: 1 φύλλο σφολιάτας, ασπράδι από 1 αυγό, 2-3 μεγάλες σφιχτές ντομάτες, 2 φρέσκιες αγελαδινές μοτσαρέλες στο νερό τους, 15 φύλλα βασιλικού και επιπλέον για το σερβίρισμα, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, 1 κ.γ. ρίγανη, 200 γρ. ξίδι βαλσάμικο, 150γρ. μέλι
Υλικά: 1 φύλλο σφολιάτας, ασπράδι από 1 αυγό, 2-3 μεγάλες σφιχτές ντομάτες, 2 φρέσκιες αγελαδινές μοτσαρέλες στο νερό τους, 15 φύλλα βασιλικού και επιπλέον για το σερβίρισμα, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, 1 κ.γ. ρίγανη, 200 γρ. ξίδι βαλσάμικο, 150γρ. μέλι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ