Τάσος Ξιαρχό: Αποκάλυψε ότι είναι θετικός στον HIV

Newsroom
Newsroom

Παραδέχτηκε πως υπάρχει κόσμος που θέλει να κάνει μαζί του ελεύθερο σεξ προκειμένου να κολλήσει τον ιό για να λάβει το επίδομα!

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Τάσος Ξιαρχό στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Δάφνη Καραβοκύρη και το podcast της.

O Tάσος Ξιαρχό, στο podcast αυτό αναφέρεται στον βιασμό που βίωσε σε ηλικία έξι ετών, στον κακοποιητικό πατέρα του που παραμένει τοξικοεξαρτημένος μέχρι και σήμερα, και παραδέχεται ότι ο ίδιος είναι «καθαρός» τον τελευταίο ένα μήνα. Ακόμα, ο Τάξος Ξιαρχό αποκαλύπτει πως διαγνώστηκε θετικός στον ιό του HIV.

«Το σεξ στη ζωή μου μπήκε πολύ πρόσφατα. Είμαι 32 ετών. Μέχρι τον κορονοιό έκανα μια δυο φορές τον χρόνο και αυτό κάτω από προγραμματισμό, όχι από έρωτα. Έκανα σεξ με τον χορό. Ήθελα αυτό και είχα ξεχάσει τη ζωή του Τάσου. Το γνώρισα αρνητικά το σεξ. Το έκανα πολύ έντονα, πολύ απότομα, ντρέπομαι για στιγμές. Τώρα θα αρχίσω να το απολαμβάνω» εξομολογήθηκε στην αρχή της συνέντευξής του ο Τάσος Ξιαρχό.

Στη συνέχεια της κουβέντας τους, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε ανοιχτά για τις δικές του εξαρτήσεις και τη θετική του διάγνωση στο ιό του HIV ενώ παραδέχτηκε πως υπάρχει κόσμος που θέλει να κάνει μαζί του ελεύθερο σεξ προκειμένου να κολλήσει τον ιό για να λάβει το επίδομα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ