Τέλος το dislike από τα βίντεο του YouTube;

Τέλος το dislike από τα βίντεο του YouTube;

Το YouTube δοκιμάζει να αποκρύπτει από τους χρήστες τον αριθμό των dislikes στα βίντεο ώστε να μην γνωρίζουν σε πόσους ακόμα δεν αρέσει το συγκεκριμένο βίντεο

Το YouTube δοκιμάζει να αποκρύπτει από τους χρήστες τον αριθμό των dislikes στα βίντεο ώστε να μην γνωρίζουν σε πόσους ακόμα δεν αρέσει το συγκεκριμένο βίντεο.

Ένα tweet στον επίσημο λογαριασμό του YouTube αναφέρει: «Σε απάντηση στις αντιδράσεις των δημιουργών σχετικά με τις στοχευόμενες θετικές και αρνητικές προωθήσεις των βίντεο, αποφασίσαμε να πειραματιστούμε με την απόκρυψη του συνολικού αριθμού των dislikes από το κοινό.» Το tweet περιλαμβάνει μια εικόνα που δείχνει το εικονίδιο «Δεν μου αρέσει» χωρίς την ύπαρξη μετρητή.

Ένα ακόμη tweet καθιστά σαφές ότι οι δημιουργοί θα εξακολουθούν να μπορούν να δουν τον ακριβή αριθμό επισημάνσεων «μου αρέσει» και «δεν μου αρέσει» στο YouTube Studio.

Για τους θεατές που συμμετέχουν στο πείραμα μπορούν ακόμη να τους αρέσει ή όχι ένα βίντεο, να επικοινωνήσουν με τους δημιουργούς και να ρυθμίσουν τις προτάσεις που εμφανίζει το YouTube. 

Καθώς αυτή είναι απλά μία δοκιμή, δεν είναι σίγουρο ότι θα αποτελεί μόνιμο χαρακτηριστικό του YouTube. 

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ