"Τέλος" η Ντόρα Κουτροκόη από τον ΣΚΑΙ

Newsroom
Newsroom

Την Παρασκευή θα είναι η τελευταία της ημέρα στην εκπομπή

Αλλαγές έρχονται στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή Happy Day, την Τετάρτη ανακοινώθηκε στην Ντόρα Κουτροκόη ότι αύριο Παρασκευή θα είναι η τελευταία της εμφάνιση στην εκπομπή «Σήμερα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η Ντόρα Κουτροκόη δεν θα «απορροφηθεί» σε κάποια άλλη εκπομπή και δεν θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ.

Η Ντόρα Κουτροκόη, αν και έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο, φαίνεται ότι δεν «έδεσε» τηλεοπτικά με τους δυο συναδέλφους της.

Επιπλέον υπήρχαν και πολλά πρακτικά θέματα στην εκπομπή, όπως για παράδειγμα το θέμα των παραθύρων όπου σε μόνιμη βάση πέραν των καλεσμένων υπήρχαν και τρία παράθυρα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της Ντόρας Κουτροκόη στο «Σήμερα» είχε περιοριστεί κατά πολύ.

«Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να ενσωματωθεί στην ομάδα των δύο παρουσιαστών. Υπήρχαν πολλά θέματα στην εκπομπή, όπως για παράδειγμα το θέμα των παραθύρων όπου σε μόνιμη βάση πέραν των καλεσμένων υπήρχαν και τρία παράθυρα. Δεν υπήρχε χώρος ποιος θα πρωτομιλήσει. Το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της είχε περιοριστεί κατά πολύ.

Είναι άσχημο που συμβαίνει μεσούσης της σεζόν, δεν είναι εύκολο. Και εκείνη καταλαβαίνει ότι υπήρχε μια δυσκολία. Το ένιωσε από την αρχή της εκπομπής. Είναι μια ικανότατη συνάδελφος που φαντάζομαι θα απορροφηθεί κάπου αλλού» ανέφερε στην εκπομπή η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Πηγή: in.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ