Θ. Γεωργαντάς: Δεν έφυγα από τον Σκάι λόγω ώρας

Θ. Γεωργαντάς: Δεν έφυγα από τον Σκάι λόγω ώρας

Σχετικά με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο “Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά, ο παρουσιαστής ανέφερε πως αυτό ήταν κάτι που πραγματικά τον αιφνιδίασε

Ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε στην εκπομπή "Happy Day" σχετικά με τον λόγο που έφυγε από τον ΣΚΑΙ ωστόσο κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η συζήτηση πήγε και στο διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

“Ήταν το πρώτο κανάλι που με εμπιστεύτηκε να κάνω ένα όνειρό μου πραγματικότητα», δήλωσε ο Θέμης Γεωργαντάς εξηγώντας πως ο λόγος που έφυγε από τον ΣΚΑI ήταν διότι η συνεργασία έκανε απλά τον κύκλο της και όχι ότι δυσαρεστήθηκε από την αλλαγή της ώρας προβολής όπως ακούστηκε.

Σχετικά με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο “Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά, ο παρουσιαστής ανέφερε πως αυτό ήταν κάτι που πραγματικά τον αιφνιδίασε, ενώ δεν αιφνιδιάστηκε το ίδιο όταν ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους καθώς τους γνώριζε ως ζευγάρι και είχε αντιληφθεί κάποια πράγματα.

Η συζήτηση πήγε στο διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή την οποία ο Θέμης Γεωργαντάς θα ήθελε να έχει ως καλεσμένη στην εκπομπή του στο Open. Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε πως αυτό το διαζύγιο πραγματικά τον εξέπληξε.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ