Θετική στον κορωνοϊό η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Θετική στον κορωνοϊό η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Το ανακοίνωσε στο "αέρα" της εκπομπής "Πάμε Δανάη"

Θετική στον κορωνοϊό είναι η Ελιάνα Χρυσικόπουλου και την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από την εκπομπή “Πάμε Δανάη”, το πρωί της Δευτέρας.

«Να σας ενημερώσω και τηλεοπτικά πως κάναμε το τεστ το Σάββατο και τα παιδιά μου είναι αρνητικά αλλά εγώ είμαι θετική στον κορωνοϊό. Τώρα τελειώνει η προληπτική καραντίνα και τώρα είμαι στην κανονική καραντίνα του κορωνοϊού και νιώθω τέλεια, αλλά δεν νιώθω και άσχημα. Εδώ και δυο τρεις μέρες έχω απώλεια γεύσης και όσφρησης, έχω μπούκωμα και καταρροή που δεν θεωρείται σύμπτωμα κορωνοϊού αλλά το είχα πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες. Την προηγούμενη Παρασκευή ήρθα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, οπότε είμαι 10 ημέρες σε καραντίνα. Η επώαση γίνεται λογικά στις τρεις με πέντε ημέρες, οπότε έχω ήδη κορωνοϊό εδώ και πέντε ημέρες. Θα μπορούσε λογικά να το ανιχνεύσει και νωρίτερα το τεστ απλά πήγαμε και το κάναμε το Σάββατο. Η καρδιά μου είναι σε όλους τους ανθρώπους που είναι γονείς και έχουν βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη φάση, διότι εγώ πρέπει να απομονωθώ από τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή. Όμως αυτό δεν γίνεται για πολλούς λόγους, γιατί ποιος θα τα φροντίσει; Ο Νικόλας δεν είχε έρθει σε επαφή με το πρώτο κρούσμα, οπότε έμενε σε ένα άλλο σπίτι που έχουμε εδώ, γιατί είναι οικογενειακή η πολυκατοικία. Κανονικά θα έπρεπε να πάω εγώ πάνω και να κατέβει ο Νικόλας να φροντίζει τα παιδιά, έλα όμως που δημογραφικά ο Νικόλας είναι πιο ευάλωτος από τα παιδιά. Ο Νικόλας είναι υγιής, δεν πρέπει να μπει σε αυτή την υπόθεση. Από την άλλη είναι οκ να φροντίζω εγώ με κορωνοϊό δύο παιδιά με αρνητικό τεστ; Είναι μεγάλο το δίλημμα…», είπε μεταξύ άλλων η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε σύνδεση που είχε μέσω skype.

Σημειώνεται πως η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απουσίαζε όλη την προηγουμένη εβδομάδα από την πρωινή εκπομπή του Mega, καθώς είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ