Τζούλι Μασίνο: «Άρχισα τα ναρκωτικά πάρα πολύ νωρίς, νόμιζα ότι ήταν κουλ»

Newsroom
Newsroom

Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της

Την Τζούλι Μασίνο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Fame Story.

«Ψυχολογικά είμαι καλύτερα από ποτέ. Πολλές φορές δεν ήξερα πώς να ανταπεξέλθω. Στο σπίτι μου κάποτε άκουσα φωνές, έκανα ανδρική φωνή και οι κλέφτες έφυγαν».

«Άρχισα τα ναρκωτικά πάρα πολύ νωρίς»

Όπως λέει η ίδια:

«Γεννήθηκα στη Νέα Υόρκη και έφυγα από την οικογένειά μου 15 χρόνων. Άρχισα ναρκωτικά πάρα πολύ νωρίς, νόμιζα ότι ήταν κουλ αλλά μέχρι τα 16 τα σταμάτησα όλα. Έκανα 35 χρόνια μαθήματα φωνητικής, έσωσα πολύ κόσμο που είχε θέμα με τη φωνή του. Μια φορά μια μαθήτρια μου είπε με ύφος ‘Τζούλι θέλω να γίνω σταρ’, της είπα ‘μπράβο σου, εκεί είναι η πόρτα μπορείς να φύγεις’».

Για το «Fame Story»

Όσο για το Fame Story;

«Ακόμα μου λένε ‘πού είσαι, γιατί δεν είσαι στο Fame Story;’. Μου έκαναν πρόταση για το Fame Story αλλά τους είπα ότι αν θέλουν να κάνουμε κάτι θα πρέπει να είμαι κάθε εβδομάδα μέσα για τα παιδιά. Δεν στενοχωρήθηκα που δεν είμαι στο Fame Story γιατί είναι πολλές ώρες».

«Η σχέση μου με τα ελληνικά είναι καλύτερη σε σχέση με 20 χρόνια πριν, αλλά μπροστά στην κάμερα χάνω το 30% αυτών που ξέρω. Φέτος είναι η πρώτη φορά που δεν έσβησα τούρτα για τα γενέθλιά μου, ήθελα να κάνω sexy 69. Πιστεύω στα μεταφυσικά, είχα δει το πρόσωπο του μπαμπά μου να έρχεται πολύ κοντά μου, από τότε ξέρω ότι είναι καλά», κατέληξε.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ