Ξήλωσαν τη μοκέτα του σπιτιού τους και βρήκαν κάτι που δεν περίμεναν!

Ξήλωσαν τη μοκέτα του σπιτιού τους και βρήκαν κάτι που δεν περίμεναν!

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες είχαν ζωγραφίσει στο πάτωμα μια τεράστια Monopoly

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένα ζευγάρι όταν ανακάλυψε ότι κάτω από τη μοκέτα τους κρυβόταν ένα τεράστιο επιτραπέζιο παιχνίδι, ενώ πραγματοποιούσαν ανακαινίσεις στο σπίτι τους. Το παιχνίδι αυτό ήταν η αγαπημένη πολλών γενιών, Monopoly.

Φαίνεται, όμως, ότι κάποιοι λατρεύουν το παιχνίδι περισσότερο από άλλους, όπως διαπίστωσε ένα ζευγάρι σχίζοντας πρόσφατα το χαλί στο σπίτι του σε χώρα του εξωτερικού, χωρίς να διευκρινίζεται σε ποια.

Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες είχαν εγκαταστήσει μια τεράστια Monopoly και το θέαμα είναι πραγματικά απίστευτο.

«Ενώ έσκιζαν το χαλί τους, βρήκαν μία τεράστια Monopoly», ανέφερε ο γαμπρός του ζευγαριού, κοινοποιώντας τη φωτογραφία στο Reddit. Μάλιστα, πρόσθεσε πως τους πρότεινε να καλύψουν τη Μονόπολη με εποξεικό υλικό και να προχωρήσουν με την ανακαίνιση στο υπόλοιπο υπόγειο.

Από τότε που δημοσιεύθηκε η ανάρτηση, έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας χιλιάδες σχόλια, με πολλούς ανθρώπους να μοιράζονται τις ιστορίες τους σχετικά με την ανακάλυψη παρόμοιων σχεδίων και να ζητούν από το ζευγάρι να μη χαλάσει τη Monopoly.

Συγκεκριμένα, ένας χρήστης αποκάλυψε πως κάποτε ήταν μόδα τα πατώματα να έχουν ζωγραφισμένα τέτοια παιχνίδια. «Το έδειξα αυτό στη γυναίκα μου και μου θύμισε ότι υπάρχει μια ολόκληρη γειτονιά κοντά μας, χτισμένη στα μέσα της δεκαετίας του '50, που έχει ζωγραφισμένα επιτραπέζια παιχνίδια, ή φτιαγμένα με πλακάκια στα δάπεδα των υπογείων τους».
 

Πηγή: iefimerida.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ