Δολοφονία Μαρίας Μπονίκου - Συνελήφθη ο 46χρονος γιός της ηθοποιού
Σύμφωνα με την αστυνομία, ομολόγησε την πράξη του
Συνελήφθη, όπως ανακοινώθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, ο 46χρονος γιός της 73χρονης ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, που βρέθηκε χθες νεκρή στο σπίτι της στην Αίγινα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.
Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά ο γιός της θανούσας, ο οποίος ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
- Εγνατία οδός: Φωτιά σε νταλίκα στην Δωδώνη – Η ψύχραιμη αντίδραση του οδηγού
- Πολιτική Προστασία για φωτιά σε Βούλα – Βάρη: Πολύ καλύτερη η κατάσταση, χωρίς ενεργές καύσεις
- Ευάγγελος Αποστολάκης: «Η Τουρκία ξέρει πολύ καλά ότι η Ελλάδα δεν είναι εύκολος αντίπαλος»
