Τροχαία Εγκλήματα: Πολιτικό και Δικαστικό δίκτυ προστασίας των δραστών
Δεν είναι τυχαίο που σέ όλο τον κόσμο η Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων, φέτος Κυριακή 20 Νοεμβρίου, έχει ένα και μόνο θέμα: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
Τρία τροχαία με εγκατάλειψη σε μια βδομάδα: μια 15χρονη νεκρή, η 37χρονη μητέρα της και η 11χρονη αδερφή της νοσηλεύονται χειρουργημένες, ένας 20χρονος ακρωτηριασμένος, μια 40χρονη έγκυος και η 6χρονη κόρη της τραυματισμένες.
Και οι τρεις δράστες ελεύθεροι και με την άδεια οδήγησης τους.
Την ίδια ώρα σε 2 έτη και έξι μήνες με τριετή αναστολή καταδικάστηκε οδηγός ΙΧ που τραυμάτισε θανάσιμα και εγκατέλειψε 46χρονο ποδηλάτη.
"Ελλάδα 2022...
Δεν είναι τυχαίο που σέ όλο τον κόσμο η Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων, φέτος Κυριακή 20 Νοεμβρίου, έχει ένα και μόνο θέμα: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ", αναφέρει ο Πανελλαδικος σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα.
- Κορτώ για Παπαθεοδώρου: Να γράφεις βιβλία για παιδιά, να κλείνεις το Word και να ανοίγεις το αρχείο της κόλασης
- Τζακ ποτ στο Λόττο
- Συνάντηση ΔΕΠΑ με Περιφέρεια Πελοποννήσου για τον αγωγό EastMed




