Η Λότζια έγινε... καμβάς για τον θρίαμβο του ΟΦΗ

Η κούπα... στο δημαρχείο του Ηρακλείου

Στο πανηγυρικό κλίμα που επικρατεί στο Ηράκλειο μετά τον ιστορικό θρίαμβο του ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και την κατάκτηση του Κυπέλλου, συμμετέχει και η Λότζια

Το εμβληματικό Δημαρχείο μετατράπηκε το βράδυ της Κυριακής σε καμβά φωτός και συμβολισμού, καθώς πάνω στην πρόσοψή του προβλήθηκαν φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις μεγάλες στιγμές της ομάδας στον τελικό.

Image
Ofi_lotzia

Οι εικόνες από τον αγώνα, οι πανηγυρισμοί των παικτών και η στιγμή της απονομής «ζωντάνεψαν» πάνω στο ιστορικό κτήριο, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή οπτική εγκατάσταση που προσέλκυσε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών.

Όπως έγινε γνωστό, ανάλογη φωταγώγηση θα γίνει και τη Δευτέρα, οπότε αναμένεται και η μεγάλη φιέστα της ομάδας στην πόλη!

Δείτε εικόνες από το Δημαρχείο

Image
Ofi_lotzia

 

Image
ofi_lotzia
Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση