Ανοιχτή εκδήλωση από το ΕΕΕΕΚ Ηρακλείου στο Πάρκο Γεωργιάδη
Το Σάββατο 30 Μαΐου 2026
Μια ξεχωριστή εκδήλωση του ΕΕΕΕΚ Ηρακλείου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.
Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 30 Μαΐου 2026 στο Πάρκο Γεωργιάδη, όπου στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Δημήτρη Παγωμένο και το συγκρότημά του, που θα τραγουδήσουν ζωντανά για τα παιδιά και το σχολείο.
Επίσης από τις 18:00 στον χώρο θα λειτουργεί Παζάρι με χειροποίητα έργα των μαθητών του ΕΕΕΕΚ, δημιουργίες που έφτιαξαν στα εργαστήρια του σχολείου με την υποστήριξη των καθηγητών τους.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει επίσης ομάδα μαθητών από το 4ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου.
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:
"Στόχος είναι να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια των μαθητών, να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα ενότητας και να χαρούμε μια γιορτή όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι".
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
- Σαββατοκύριακο με ανοιχτές πόρτες σε οινοποιεία της Κρήτης
- «Δείξε μου τον Δρόμο» - Ο Δήμος Χανίων επενδύει στην οδική ασφάλεια των νέων
- Συνάντηση Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας με το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης για το κρητικό κρασί στις εκδηλώσεις
