ΕΛΜΕΠΑ: Ποιοι αντιπρυτάνεις θα πλαισιώνουν τον Ν. Παπαδογιάννη

Το σχήμα που θα διοικήσει το Ίδρυμα τα επόμενα χρόνια.

Τις θέσεις αλλά και τους αντιπρυτάνεις που θα τον πλαισιώσουν ανακοίνωσε ο υποψήφιος πρύτανης του ΕΛΜΕΠΑ, καθηγητής Νεκτάριος Α. Παπαδογιάννης, από το Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής, ΕΛΜΕΠΑ & Πανεπιστημιακό Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας, ΕΛΜΕΠΑ.

Υποψήφιος Αντιπρύτανης Οικονομικών, Υποδομών και Ανάπτυξης είναι ο Στυλιανός Παπαδάκης, καθηγητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας.

Υποψήφιος Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας είναι ο Μιχαήλ Ταταράκης, καθηγητής, Διευθυντής Ινστιτούτου Φυσικής Πλάσματος & Laser, Πανεπιστημιακό Κέντρο Έρευνας και Καινοτομίας & Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Υποψήφιος Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Δια Βίου Μάθησης και Φοιτητικής Μέριμνας είναι ο Παναγιώτης Α. Νεκτάριος, καθηγητής, Διευθυντής Εργαστηρίου Ποιότητας και Ασφάλειας Αγροτικών Προϊόντων, Τοπίου και Περιβάλλοντος, Τμήμα Γεωπονίας, Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.

Τέλος, υποψήφιος Αντιπρύτανης Διεθνοποίησης και Εξωστρέφειας, Κωνσταντίνος Πετρίδης, καθηγητής, Αντιπρύτανης Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Πολυτεχνική Σχολή.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση